Ermeni lobisine teşekkür et lan

FOX TV'nin dijital platformu Disney Plus'ın Ermeni lobisinin baskıları neticesinde yayımlamaktan vazgeçtiği dizi "hangi Atatürk'ü" anlatıyor? Attila İlhan'ın anti-emperyalist Atatürk'ünü mü, Can Dündar'ın "mala...

FOX TV'nin dijital platformu Disney Plus'ın Ermeni lobisinin baskıları neticesinde yayımlamaktan vazgeçtiği dizi "hangi Atatürk'ü" anlatıyor?
Attila İlhan'ın anti-emperyalist Atatürk'ünü mü, Can Dündar'ın "mala davara faydasız" "Mustafa"sını mı?
Belki de Eda Ece kızımızın ortopedik veya çok kullanışlı Atatürk'ünü anlatıyordur.
O kadar kullanışlı ki, depremzedelere gündüz gözüyle hakaret ediyorsun, tepki gelince de "Atatürkçüyüm" deyip üste çıkabiliyorsun.
Belki de...
Her fırsatta Türk insanını aşağılamayı marifet bildiği halde "Atatürk'e tapıyorum, o benim ilahım" diyen o Frankofil kokonanın Atatürk'ünü anlatıyordur.
Her şey olabilir, izlemediğim için bilemiyorum. Henüz hiçbir yerde yayımlanmadığı için konu hakkında tartışanların da izlemeden konuştukları besbelli.
İzlediklerinde "İyi ki de yayımlanmamış" demeyecekleri ne malum!
Demek ki içerikten bağımsız tartışılıyor. ("Malumun ilamı zaten" demeyin; okurlarım içinde Can Ataklı'nın da olduğunu hesaba katarak basite indirgemek zorundayım.)
Özellikle de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 285 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.230 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.141 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.961 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 335 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar