Çandar ilen Cemal’e haksızlık

Bunlara, bu azgın yandaş "solculara" artık şaşırmam diyordum. Fakat geçen gün Merdan Yanardağ'ın Emre Kongar ile yaptığı programı izleyince şaşırdım. Gündüz gözüyle o derece tozuttular...

Bunlara, bu azgın yandaş "solculara" artık şaşırmam diyordum. Fakat geçen gün Merdan Yanardağ'ın Emre Kongar ile yaptığı programı izleyince şaşırdım.
Gündüz gözüyle o derece tozuttular ki olursa o kadar olur!
Neden mi?
HDP (Batı'ya hitap eden yeni adıyla, Yeşil ve Sol Parti) Cengiz Çandar ve Hasan Cemal'e milletvekilliği teklifinde bulunmuş ya, ondan.
Ateş püskürüyorlar! Lakin teklif eden partiye değil, milletvekilliği teklifi alan Çandar ilen Cemal'e.
Söz konusu partiye de gücenmişler. Haliyle sitem ediyor, hiç yakıştıramadıklarını söylüyorlar. Dahası, taaccüp ediyorlar, "Nasıl olur da vaktiyle AKP'yi desteklemiş Çandar ve Cemal'i aday gösterirsiniz?" diyorlar.
Suçları da sadece AK Parti'yi desteklemeleri değilmiş. Cumhuriyet Mitinglerine de karşı çıkmışlar. Ayrıca Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını da desteklemişler.
Bilmeyen de o dönemin HDP'sinin (DTP) Ergenekon operasyonlarına karşı çıktığını, Cumhuriyet Mitinglerini de desteklediğini sanır!
Hiç unutmam:...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu kararları kim imzalatıyor? 04 Mayıs 2024 | 445 Okunma O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 605 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.317 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.632 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar