Bekleyemezsiniz

Bunların sosyal medyadaki etkinliklerini, tezvirat marifetlerinden algoritma katkısına kadar bir yığın etmene bağlayabilirsiniz, ama sonuç değişmez. Sonuç şudur: Sosyal medyaya açık ara hâkimler. Algoritmanın...

Bunların sosyal medyadaki etkinliklerini, tezvirat marifetlerinden algoritma katkısına kadar bir yığın etmene bağlayabilirsiniz, ama sonuç değişmez.
Sonuç şudur: Sosyal medyaya açık ara hâkimler.
Algoritmanın birazcık da size çalışmasını isteyemezsiniz, merkez üssü bellidir. "Biraz da biz tezvirat yapalım" hiç diyemezsiniz, onlardan farkınız kalmaz.
Peki ne yapacaksınız?
Bile bile algı operasyonlarına boyun mu eğeceksiniz? Yani, pes mi edeceksiniz?
Yoksa muarızlarınızın yalan haber üretmekten vazgeçmesini mi bekleyeceksiniz?
Bakınız, FOX TV'nin genel yayın yönetmeni, AFAD'ı itibarsızlaştırmak için terennüm ettiği yalanı, kendi yandaşı bir gazeteci canlı yayında, "O haber yalanlandı ama!" şeklinde yüzüne vurduğu halde, "Fark etmez..." karşılığını verdi.
Bunlar mı yalan üretmekten vazgeçecek? Kendilerinden vazgeçmelerini beklemiyorsunuz herhalde!
Hayır, 6'lı Masa muhalefetinden de sorumlu davranmasını zinhar bekleyemezsiniz.
Kendilerine karşı bile sorumlu hareket etmiyorlar, size karşı neden etsinler?
İçlerinden biri "Aday gösterdiğimiz cumhurbaşkanı seçilirse hep...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 2.996 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.034 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 332 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar