‘AKP’nin eskilerinin yeni CHP’si

Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna'nın bugünkü (05.10.2022)''‘AKP’nin eskilerinin yeni CHP’si'' başlıklı yazısı.

Sevgili Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü özgürlüğünü yasal güvenceye alma çıkışı CHP'li dostlarımız için çok manidar bir "deneyim" oldu.
Ne yalan söyleyeyim...
"AKP'nin elinden kozunu aldık; muhafazakâr seçmenin elini rahatlattık, artık bize gönül rahatlığıyla oylarını verecekler..." yollu ellerini ovuşturanların tweetlerini keyifle okudum.
Gerçi "hayal kırıklığına" uğrayan CHP'liler daha eğlenceliydi.
Bunların en kibarları, "İranlı kadınlar türbandan kurtulmaya çalışırken Kılıçdaroğlu'nun türbana yasal kılıf getirmesini kadınların değerlendirmesine bırakıyorum!.." şeklinde tepki gösterdiler.
İçlerinde Kılıçdaroğlu'na "akılsız" diyenler de oldu. Çok "akıllı" oldukları için de, "Başörtüsünü garantiye almak, saçı gözüktü diye kadınları öldürmeye onay vermektir..." demeye getirdiler.
Mantık aramayın, bunlar böyle bir tür.
Kılıçdaroğlu da sanırım bunları çok iyi bildiği için dikkate almamış "tıpış tıpış" tarifesini uygulamıştı. Yine aynı tarifeyi uygulayacaktır.
Müstahaklar!..
Anlaşılan o ki, CHP iktidarıyla, yeni 28 Şubatların hayalini kuruyorlardı.
Mine G....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 562 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.534 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar