ABD’yi kim kurtaracak?

Geçtiğimiz günlerde Amerikalı eski yargıç Andrew Napolitano, başkanlığının son haftasında Donald Trump ile arasında geçen çok ilginç bir diyaloğu paylaştı. Napolitano, Trump'a şöyle...

Geçtiğimiz günlerde Amerikalı eski yargıç Andrew Napolitano, başkanlığının son haftasında Donald Trump ile arasında geçen çok ilginç bir diyaloğu paylaştı.
Napolitano, Trump'a şöyle diyor: "Halka ve kişisel olarak bana defalarca bir söz vermiştiniz. Kennedy suikastıyla ilgili dosyaları açıklayacağınızı söylemiştiniz..."
Eski ABD Başkanı Trump'ın cevabı şu: "Eğer bana gösterdiklerini sana gösterselerdi, sen de açıklamazdın!.."
Napolitano buna karşılık, "Onlar kim? Size ne gösterdiler?" diye sorunca, Trump şöyle devam ediyor: "Yargıç, bir gün telefonda... (burada sesini herkesin duyabileceği şekilde yükseltiyor) ve telefon görüşmesini 15 kişi dinliyor olmadığında (burada da normal ses tonuna dönüyor) sana söyleyeceğim..."
"Özgürlükler ülkesi" ABD...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 75 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.228 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.139 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar