Nobel

Bir Türk siyaset adamının ve özellikle de bir Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanın NOBEL’e aday gösterilmesi çok da önemli. Bilindiği üzere herkes istediği şahısları NOBEL’e aday gösterebilir. CHP...

Bir Türk siyaset adamının ve özellikle de bir Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanın NOBEL’e aday gösterilmesi çok da önemli.

Bilindiği üzere herkes istediği şahısları NOBEL’e aday gösterebilir.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, üç sivil toplum kuruluşunun Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Adalet yürüyüşünden” ötürü NOBEL’e aday gösterildiklerini açıkladı. Ama bu sivil toplum kuruluşlarının hangileri olduğunu söylemedi.

Bu yazının kaleme alındığı güne kadar, ne herhangi bir sivil toplum kuruluşundan ve ne de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinden Gürsel Tekin’i doğrulayan bir açıklama gelmedi.

Adalet yürüyüşü ve sonunda Maltepe Mitingi hakikaten çok görkemliydi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’nı adalet yürüyüşü başlatması olayı Enis Berberoğlu’nun uygar dünya da kabul edilmesi mümkün olmayan mahkumiyet kararıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zarrab davası 28 Kasım 2017 | 16 Okunma Bir diplomatın görüşleri 10 Ekim 2017 | 510 Okunma Lider olabilmek 07 Ekim 2017 | 167 Okunma Şimdi ne diyeceksin? 03 Ekim 2017 | 224 Okunma Vah canım ülkem vah 30 Eylül 2017 | 229 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar