'Anne, sen hiç turuncu uğurböceği gördün mü?'

Çocuk soruları, çocuk cümleleri dünyanın bütün kasvetini, gerilimini dağıtan, dahası dünyayı güzelleştiren bir enerjiye sahip. Dahası, soru sormaları bile gerekmiyor, o muhteşem gözlerini...

Çocuk soruları, çocuk cümleleri dünyanın bütün kasvetini, gerilimini dağıtan, dahası dünyayı güzelleştiren bir enerjiye sahip.

Dahası, soru sormaları bile gerekmiyor, o muhteşem gözlerini kocaman açarak baktıkları her şey zihinlerine kaybolmamacasına kazınıyor.

Masumiyet, hesapsızlık, hayal gücü… Ama öyle bir hayal gücü ki, gerçek başka hiçbir araçla bu kadar iyi tasvir edilemiyor.

Yoğun bir gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde. Önce Milli Güvenlik Kurulu toplandı, ardından Bakanlar Kurulu.

İşte tam da o akşam, daha doğrusu gece yarısı, 12 saatlik bir toplantı trafiğinin ardından sürpriz yaparak Külliye önündeki Şehitler Makamı’nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım önce çocukların coşkusuyla karşılaştılar.

Kü&cce

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul’da tarihi dörtlü zirve ve mevcut uluslararası iklim 28 Ekim 2018 | 6.606 Okunma Riyad krizden çıkış yolu arıyorsa 24 Ekim 2018 | 5.503 Okunma Katil ve itiraflar: Riyad’ın yeni 11 Eylül’ü 21 Ekim 2018 | 5.777 Okunma Kaşıkçı olayı Riyad’ın miladı olacak mı? 16 Ekim 2018 | 6.378 Okunma Cemal Kaşıkçı vakası ve odanın ortasında duran fil 14 Ekim 2018 | 6.054 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar