Skor olmasa da oyun rahattı

Trabzonspor maçına benzer bir görüntü oluştu. Dün kolay maçı zora soktu Beşiktaş... Şenol hoca, "Cezalı duruma düşmesin" diye Quaresma'yı çıkarmayı göze alabildiği maçta...

Trabzonspor maçına benzer bir görüntü oluştu. Dün kolay maçı zora soktu Beşiktaş...

Şenol hoca, "Cezalı duruma düşmesin" diye Quaresma'yı çıkarmayı göze alabildiği maçta, Rhodolfo'yu Adriano'yu riske etmedi.
Bu da aslında maçın görüntüsünü veriyor.
Şimdi Beşiktaş adına çok sert maçlar başlayacak.
Skora bakmayın, Adanaspor maçı Beşiktaş için antrenman gibi bir karşılaşmaydı. 9 tane yabancıyla oynuyor Adana, 1.5 ayda tutturamazsınız bu kadar yabancıyla.
Trabzonspor maçına benzer bir görüntü oluştu, kolay maçı zora soktu Beşiktaş. Adanaspor da direnç gösteremiyordu, dilediği gibi oynuyordu.
Tarzlarını biraz değiştirdi Beşiktaş takımı. Biraz daha ayağa pas yapıyorlar.
Tolgay, Oğuzhan, Atiba zaman zaman pas yapıp ters toplarla bekleri kaçırıyorlardı. Beşiktaş geçen sene ikinci ve üçüncü bölgeyi hızlı geçen takımdı ama bu yıl oyunun yönünü değiştirme bakımından gelişim kaydetti.
Galatasaray ve Fenerbahçe dahil olmak üzere oyun üstünlüğü hep Beşiktaş'ta bu ligde. Mağlubiyeti yok henüz deplasmanda. Beşiktaş'ta Vodafone Arena'nın yapılış süreci büyük katkı sağladı.
Gidiyor Adana'ya, oynuyor.
İlk yarının normal skoru 4-1'di.
Atınç'ın bir kontrol dışı girişi var penaltı pozisyonunda. "Ama değmedi" deniyor bazen bu tip pozisyonlara ama bence penaltı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.307 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 347 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.324 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar