Oğuzhan’ın kafası burada değil!..

Akhisar'ın Vodafone Park'tan puanla çıkmasının mucize olduğunu düşünüyorum. Maç öncesi buradan puan çıkarmalarının zor olduğunu düşünüyordum ama berabere bitirmeyi başardılar....

Akhisar'ın Vodafone Park'tan puanla çıkmasının mucize olduğunu düşünüyorum. Maç öncesi buradan puan çıkarmalarının zor olduğunu düşünüyordum ama berabere bitirmeyi başardılar. Ben tamamen teknik direktör eleştirisi yapmayı doğru bulmuyorum ama Beşiktaş'ın bir oyun formatı var. Bunun dışına çıkınca takımda dağınıklık oluyor. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok yüklendiler ancak son 7 dakika dışında atakları cılız kaldı. Kenarlardan gelip ortalar yaptılar ama karambol oyunu oldu. Bu da Akhisarspor'un işine geldi.
Beşiktaş için ciddi bir puan kaybı oldu. Asıl düşündürücü olan ise kendi sahasında 3 maç üst üste kazanamamasıydı. Kiminle oynarsa oynasın, daha önce söylense bunun olacağına kimse inanmazdı. Şenol Güneş, karşılaşma öncesi 'Zor olabilir ama bu maçı nasıl olsa kazanırım' demiştir. Kenarda 3 tane silahı vardı. Ben ikinci yarıda değişikliklerini Oğuzhan, Babel ve Cenk sırasıyla yapacağını düşünüyordum ama Şenol hoca, tam tersini yaptı ve önce Cenk'i sonra Babel'i ve Oğuzhan'ı aldı. Oğuzhan girdiğinde de zaten maç kopmuştu.
Oğuzhan'da sezon başından beri bir tuhaflık var. Geçen yılın en iyisiydi. Bu yıl çok oynamıyor. Benim aklıma başka şeyler geliyor. Özellikle Lucescu'nun Milli Takım'a önce çağırmayıp, birden bire karar değiştirip çağırması sonrası acaba devre arasında transfer olacak mı diye düşündüm. Milli Takım kriteri isteniyor bazı liglerde. Bu kritere uydurmak için mi çağırdı diye düşünüyorum. Bu tamamen komplo teorisi, belki de yanılıyorum. Ama Milli Takım'da oynuyor, kendi takımında hocası oynatmıyor. Tuhaf bir durum var. Oğuzhan'ın kafası burada değil. Bir problemi olduğunu düşünüyorum. İyiye gideceğine, bir bakıma biraz kaybedilmiş gözüküyor. Hoca da pek düşünmüyor.
Maça dönersek hakem Serkan Çınar'ın Henrique'ye yanlış kırmızı kart gösterdiğini düşünüyorum. Görmedi bile olanları, anlamsız bir kırmızı karttı. Yardımcının ne söylediğini bilmiyorum, belki de 'tekme attı' demiştir. Medel de kendini atınca direkt kırmızı kart verdi.
Maçın 7 dakika uzatılması da çok tartışıldı. Ben uzatmayı normal buluyorum. Maç genelinde takdir haklarını Beşiktaş lehine kullandı ama uzatma normaldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.307 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 347 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.325 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar