Mesut bizden biri

Almanların hocası Joachim Löw, Türkiye'de çok sevilir, sıkça adı Fenerbahçe ile anılır ve benim de yakın arkadaşımdır. Löw, bu baskılardan dolayı Mesut Özil'i yedek bıraktı. İkinci...

Almanların hocası Joachim Löw, Türkiye'de çok sevilir, sıkça adı Fenerbahçe ile anılır ve benim de yakın arkadaşımdır.
Löw, bu baskılardan dolayı Mesut Özil'i yedek bıraktı. İkinci maçta ıslıklandı.
Bayern Başkanı Hoeness hemen atlamış oradan sazan gibi. Mesut gibi oyunculara teşekkür etmeleri gerekir.
Ama yine de bence çok büyük bir kesim ona katılmıyordur.
Mesut Özil, 2010'dan sonra Türkiye ile daha fazla ilişkiler kurdu ve daha fazla bizden biri olarak kendini görmeye başladı.
Bizim kanımızı taşıyan bir insan ama ona Alman Milli Takımı için saygı gösterdik. Şimdi bizim İlkay Gündoğan'ı koruma zamanımız.
Mesut diyor ki; "Türk ve Müslüman olduğum için bunlar yapıldı", bu bir kriz haline geldi. İlkay Gündoğan ile de konuştum, bu işlerden etkilenmemesi gerektiğini söyledim" "Almanların bir bölümü istese de istemese de Dünya Kupası kaldırmış kadroda o da var. Mesut Özil'in siyasi konu yapılması yanlış.
Mesut'un annesi Türk, ülkesinin lideri gelmiş, futbolu da sevdiği için oturup sohbet ediyorlar.
Gomis ile de aynı sohbetleri oldu Bu işler Türkiye'de olmaz. Aurelio, Milli Takım'da oynadı.
Sonuna kadar onu Mehmet olarak gördük, Marco olarak görmedik.
Almanya, Fransa, Belçika gibi ülkelerde ırkçılık son yıllarda artıyor ve başarı ile başarısızlığa göre durum sertleşiyor.
Romelu Lukaku da aynı sorunları yaşıyor. 'Başarılı olduğumuz zaman Belçikalıyız, olamazsak göçmeniz' dendi. Fransa'da da durum aynı.
Bu ahlaksızlık, Afrikalılara muz gösteriyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 350 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.326 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.636 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar