Maçı Tolgay hamlesi çözdü

Oynanan son 6 maçı da Beşiktaş kazanmış..Bursa'yla aralarında bir rekabet var. Yedinci maçı buldu. İki takımın da 7 günlük periyotlarına bakmamız lazım. Bir tarafta Rize maçını kazanıp bu...

Oynanan son 6 maçı da Beşiktaş kazanmış..
Bursa'yla aralarında bir rekabet var. Yedinci maçı buldu. İki takımın da 7 günlük periyotlarına bakmamız lazım. Bir tarafta Rize maçını kazanıp bu maça konsantre olmuştur Bursaspor. Ekip olarak analizlerini de yapmışlardır, bu maça konsantre olarak hazırlanmışlardır.
Beşiktaş ise Fenerbahçe deplasmanına gidiyor, 1 puana eyvallah diyor. Kiev'e gidiyorsunuz, 29'da kırmızı kart ve penaltı veriyorsunuz ve maç başka bir yer gidiyor.
İş psikolojik faktörlere geliyor böyle maçların ardından. Quaresma'nın, Talisca'nın,Caner'in de olmamasıyla daraldı kadro.
Bursaspor takımı Başakşehir'i ve Benfica'yı baz alarak önde basmaya çalıştı. Bekleri de çıkarmaya çalıştılar.
Beşiktaş son haftalarda preslerde sıkıntı yaşayabiliyor.
25 dakika önde baskı yapan Bursa, bu baskının karşılığını alamadı. Mücadele vardı amakalite yoktu arada.
Beşiktaş ikinci yarıya pek alışılagelmedik bir sisteme döndü, 4-2-2-2 gibiydi. Oğuzhan ile Atiba, Necip ile Tolgay'ın önündeydi.
Atiba'ya hoca 'Gökhan'a yardım et' demişti. Penaltıya kadar hiç tehdit almadan iki bekini de çok çıkardılar. Arkalarında emniyet vardı çünkü. Atiba vardı birinde, diğerinde Tolgay ile Oğuzhan vardı. Geliyorum diyen gol penaltıyla geldi. İlk yarıda Oğuzhan markaj altındaydı, Merter'in kucağında olduğu için top alamıyordu. İkinci yarıda Olcay'ın yerine Tolgay girdi. O da geriye geldi, aldı topu. Önde baskıyı da onun kabiliyetiyle kırdı Beşiktaş.
Oğuzhan da aynısını yaptı. Gökhan ilk yarıda yoktu ama ikinci yarı Beşiktaş'taki en iyi maçlarından birini oynadı.
Bursa takımı enteresandır, son 10 dakika 2-2'yi bulabilecek iki pozisyon üretti. 5-6'ya gidebilecek maç bir anda bu pozisyona geldi Beşiktaş için.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.307 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 348 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.325 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar