Hak edilmiş zafer

Birinci rakibi gözüken yani ikinci olan Fenerbahçe neredeyse 8 haftadır maç kaybetmemesine rağmen şampiyon oluyorsa Galatasaray; hak etmiş demektir. Dursun Özbek kongreye giderken radikal bir değişiklikle Fatih Terim'e...

Birinci rakibi gözüken yani ikinci olan Fenerbahçe neredeyse 8 haftadır maç kaybetmemesine rağmen şampiyon oluyorsa Galatasaray; hak etmiş demektir. Dursun Özbek kongreye giderken radikal bir değişiklikle Fatih Terim'e dönmüştü.
Aslında ilk hedef Lucescu idi ama Terim geldi. Fatih hoca da geldikten sonra bazı oyuncuları deneme yanılma yoluyla kadroya monte etti ve onun liderliğinde hak edilmiş bir şampiyonluk oldu. Terim de kendi adına 7'nci şampiyonluğunu ilan etti. Fatih hoca finalleri bilir. Takımını korur, havada tutar. Kupadaki Akhisar yenilgisini avantaja çevirdi. Alanya'da oynaması gerektiği gibi oynadı, burada oynaması gerektiği gibi oynadı.
Özbek, Lucescu yerine Terim'i getirerek en önemli işi yaptı. Bu takım sezon başını da az hasarla geçirdi. Kendi sahasında coşkulu dışarda dengeli kontrollü oynayarak zafere ulaştı.

?Östersunds'a rağmen
Gomis 29 golle şampiyonluğa damga vurdu. Terim'den sonra da Galatasaray taraftarını yazarım listeye. Östersunds şokundan sonra 33 bin kişi geldi lig maçına.
Dursun bey ve yönetimini de sıralamaya koyarım. Herkes tatil yaparken Galatasaray kampa gidiyordu.
Her şeye rağmen Tudor'un 1 puan farkla takımı Terim'e bırakması da etkili oldu. Mesela tersi olsa fark açılırdı.
Başkan Mustafa Cengiz'i de fair play adına verdiği mesajlar için kutluyorum, hak ettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 350 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.326 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar