Gol Alper Ulusoy’un

Eğer video hakem sistemi olsa bu gol iptal edilirdi Fenerbahçe'nin golünü atan Mehmet Topal değil, Alper'dir. Alper'in golüyle 3 puan geldi. Niye Topal diyoruz? Tabii Alper derken Alper Potuk'tan değil, hakem Alper Ulusoy'dan bahsediyorum çünkü...

Eğer video hakem sistemi olsa bu gol iptal edilirdi

Fenerbahçe'nin golünü atan Mehmet Topal değil, Alper'dir. Alper'in golüyle 3 puan geldi. Niye Topal diyoruz? Tabii Alper derken Alper Potuk'tan değil, hakem Alper Ulusoy'dan bahsediyorum çünkü Mehmet Topal gol öncesi topu elle aldı. Bence ikinci sarı karttan da atılabilirdi. Göksel Gümüşdağ'ın video hakemi çıkışına katılıyorum. Video hakem sistemi olsa net sağ eliyle yumuşattığı görülür ve gol iptal edilirdi. Düzeltiyor ve sert bir şekilde vuruyor. Erdal vardı arkasında ve gördü, el dedi vuruş yapmadan. Hakem dediğin maçı bu kadar etkilemez.
Maçı üçe ayırıyorum. Fenerbahçe ve Osmanlıspor korakor, çok iyi olmasa da iyi istekli ve mücadeleci bir maç çıkardı. Rakip yarı sahaya oyunu yıktı Fenerbahçe. Pozisyonlar, karamboller buldu. Advocaat da 4-2-4'e çıkayım, galibiyete oynayayım dedi. Kjaer'in sakatlanması kötü oldu ama, göbekte Alper-Josef ikilisiyle 4-2-4'e döndü.
İkinci bölüme geliyorum, rulete döndü. Kim atarsa kazanacaktı. Ofsayta düşmemeye çalışan 4 tane mavili oyuncu vardı, karşılıklı tokatlaşmaların olduğu, hoş olmayan bir bölümdü. Son 15 dakika böyle futbol disiplininden uzak aldı. Ön tarafta Lens dışında oyuncu kalmadı, Advocaat bir takım arayışların içine girdi. Denedi. Son 20 dakikada oynanan oyun reel bir futbol değil, maçı da kaybedebilirdi Fenerbahçe ama bu riski almalıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 350 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.326 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar