Vatandaşa merhamet eli, teröriste demir yumruk

Rusya’nın Suriye’ye müdahalesinden ve Batı’nın İran’la anlaşmasından sonra bölgedeki dengeler Türkiye aleyhine değişme eğilimi göstermeye...

Rusya’nın Suriye’ye müdahalesinden ve Batı’nın İran’la anlaşmasından sonra bölgedeki dengeler Türkiye aleyhine değişme eğilimi göstermeye başladı. 

Paralel yapıyla işbirliğinin yanı sıra PKK terörünü azdırarak Türkiye’yi içerde meşgul etmek de bölgeden uzaklaştırma stratejisinin taktiklerinden.

***

Olmadı olmuyor. Planlar bir türlü tutmuyor. Türkiye pes etmiyor.

Batı karşısında aşağılık kompleksine kapılmış sözde aydınların gerçekleri görmemekte ısrarlarına rağmen Türkiye tarihin ve coğrafyanın üzerine yüklediği misyondan vazgeçmiyor.

Ne Rusya tehdidi ne İran manevraları Türkiye’yi yolundan alıkoyuyor!

***

Cumhurbaşkanı Latin Amerika’dan, başbakan Suudi Arabistan’dan bölgeye ve dünyaya mesajlar gönderiyor!

Türkiye güçlü bir ülkedir, sorunlarının üstesinden gelmesini bilir, gerekirse NATO’suz da BM’siz de politika belirleyebilir, herkes ayağını denk alsın!

***

Tahrik ettikleri terör örgütü ve destekçisi siyasi parti de unutulmaz bir mağlubiyeti iliklerine kadar tadarak tarihi bir tokat yemenin sersemliğini yaşıyor.

İktidarın samimiyetine mukabil terör örgütü ve uzantısı siyasi parti, çözüm sürecinde dış mihrakların iğvasıyla hareket ederek inandırıcılığını yitirmenin cezasını çekiyor.

***

Devlet eskisi gibi sadece güvenlik politikalarıyla hareket etmiyor.

Devlet, silah bırakma sözüne rağmen tam aksi istikamette hareket eden örgüt ve uzantısı siyasetçilere güvenilmeyeceğini gördükten sonra hem teröriste karşı demir pençesini kullanarak hem de sivil halka karşı merhamet ve şefkat elini uzatarak terörü de terör siyasetini de bitirme politikasını başarıyla uyguluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar