Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun: ‘’ABD'ye güvenenler tekerlerine sarılacakları uçak bile bulamayacaklar!’’

CHP, terörle mücadele gerekçeli tezkereye ret oyu vererek geçer not alıp HDP imtihanını geçti! Şimdi ise, teröristle fotoğrafı ortaya çıkan milletvekili konusunda yeni bir imtihan veriyor CHP!Gerçi imtihan demek...

CHP, terörle mücadele gerekçeli tezkereye ret oyu vererek geçer not alıp HDP imtihanını geçti!

Şimdi ise, teröristle fotoğrafı ortaya çıkan milletvekili konusunda yeni bir imtihan veriyor CHP!

Gerçi imtihan demek de yanlış olur çünkü daha işin başından fotoğrafı meşrulaştıracak söylemler birbirini takip etti.

Ve Kılıçdaroğlu, fotoğrafın çözüm sürecinde çekildiği için asıl suçlunun dönemin başbakanı olduğunu söyleyerek HDP'yi aklayacağını şimdiden ilan ediverdi.

Hem HDP'yi akladı hem de AK Parti iktidarını suçladı kendince.

Oysa o milletvekilinin terörist sözlüsüyle çözüm sürecinden sonra da çok defa görüşüp buluştuğu kayıtlardan ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu kendisine fısıldanan suflelerle konuştuğu için bu gerçek onu mahcup etmedi. Tıpkı daha önce söylediği yalanlardan mahcup olmadığı gibi.

Böylece terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP ile ittifakını korumuş oldu.

Ama yüzsüzlüğe bakın ki kendisi bugün HDP ile ittifak kurarken terörü bitirmek akan kanı durdurmak ve silahları susturmak için bir süreç başlatan AK Parti iktidarını suçlamaya çalışıyor.

İktidar hiçbir dönemde terör örgütünün siyasi uzantısıyla işbirliğine kalkışmadı. Tam tersine siyasi kanadı ile yapılan görüşmelerin tamamı terörü bitirmeye yönelikti.

Bu itibarla çözüm süreci Cumhuriyet tarihinin terörü önleme istikametinde atılmış en önemli adımlarının başında geliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar