Şarka bakmaz, garbı bilmez, edepten yok payesi

Başkan Erdoğan’ın Mısır ile istihbarat düzeyinde görüşmelerin varlığından bahsetmesi, konuyla ilgilenenlerin özellikle Arap camiasının dikkatini çekti.Bu arada Yasin Aktay beyin ilişkilerin...

Başkan Erdoğan’ın Mısır ile istihbarat düzeyinde görüşmelerin varlığından bahsetmesi, konuyla ilgilenenlerin özellikle Arap camiasının dikkatini çekti.

Bu arada Yasin Aktay beyin ilişkilerin düzeltilmesi istikametindeki yazıları ve Arap medyasına verdiği söyleşi de konuya olan ilgiyi üst düzeye çıkardı.

Türk medyasında Arapça yayın yapan medya kuruluşlarına konuşan birkaç gazeteciden biri olduğum için hafta içinde çok sayıda yayın kuruluşundan program daveti aldım.

Hepsine katılamadım ama birini özellikle burada anmak isterim.

Almanya’da 30 farklı dilde radyo, televizyon ve internet üzerinden yayın yapan Deutsche Welle’nin (DW, Soğuk Savaş döneminde Almanya'nın Sesi adıyla bilinirdi.)Arapça yayınına katıldım.

Muhatabım Mısır Ehram Gazetesi’nin politika bölümü başkanı Eşref Ebu’l Hevl idi. Yani Mısır hükümetinin (yarı) resmi gazetesinin temsilcisi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar