Saadet Partisi'nde kavga mı var?!

Başkan Erdoğan'ın SP YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretinden sonra SP'nin ittifaklar konusundaki tavrı tartışılmaya başladı.Daha doğrusu Oğuzhan beyin Başkan Erdoğan'la diyaloğu ...

Başkan Erdoğan'ın SP YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretinden sonra SP'nin ittifaklar konusundaki tavrı tartışılmaya başladı.

Daha doğrusu Oğuzhan beyin Başkan Erdoğan'la diyaloğu tartışılmaya başladı. Çünkü Oğuzhan bey ittifakların konuşulmasının erken olduğunu, bu konunun seçimler yaklaşınca konuşulacağını söyledi.

Cumhur İttifakı'na açık kapı bırakan bu söylem, başta CHP olmak üzere birilerini rahatsız etti.

CHP'yi rahatsız etti çünkü -CHP'den milletvekili seçildikten sonra istifa eden Prof. Yaşar Nuri Öztürk'ün tanımıyla- üzerindeki Kuran dışılık ve din dışılık örtüsünü SP ile kamufle ediyordu.

Öte yandan dün beraber oldukları dava arkadaşlarının yönetimindeki AK Parti'ye CHP ile birlikte olup muhalefet etmek de SP tabanında kimi rahatsızlıklara sebep oluyordu.

Çünkü merhum Erbakan'ın gösterdiği hedeflerin çoğunu hayata geçiren AK Parti'ye muhalefet içlerine sinmiyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar