Mesele, Türkiye'nin kuşatılması meselesidir

Kıbrıs’ta Rumlara toprak vermeyi ve federasyonu savunan Akıncı’nın seçimi kaybetmesi ve Türkiye ile birlikteliği savunan Tatar’ın kazanması, Kıbrıs cenahında kuşatmanın yarılması anlamına geliyor.

Ermenistan başbakanı Türkiye’yle kuzeyden ve güneyden mücadele ettiklerini söylerken açıkça PKK’ya destek verdiğini ilan etmiş oldu.

Adam Azerbaycan’la savaşıyor ama muhatabı Türkiye!

1984 de Ermeni Asala terör örgütü devreden çıktığında yerini PKK terör örgütü almıştı. Yani terörü finanse eden ve yöneten çevreler nöbet değişikliği yapmışlardı.

Aynı değişikliği 1999’da da yaptılar. Öcalan’ı teslim ettiler Gülen’i korumaya aldılar.

(İlginçtir 1999’da ABD’nin Öcalan’ı teslim etmesini bazıları bugünlerde o dönemin diplomatik başarısı olarak sunmaya çalışıyor. Oysa dönemin başbakanı Ecevit, ‘Öcalan’ı bize neden verdiler anlamadım.’ demişti.)

Türkiye’yi kuşatma faaliyetinin son hamlesini KKTC seçimlerinde Kıbrıslılar bertaraf etti.

Doğrudur Türkiye güçlendikçe, kendine yeterli hale geldikçe ve bağımsız politikalar izlemeye çalıştıkça emperyalist güçler kuşatmayı artırmaya çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar