Makamı değişince düşüncesi değişenler

Siyasette önemli savrulmaların yaşandığı bir dönemdeyiz.AK Parti bünyesinden üç parti çıktı, biri kendini kapattı ikisi devam ediyor. MHP'den İP, İP'den de ZP çıktı. CHP'den...

Siyasette önemli savrulmaların yaşandığı bir dönemdeyiz.

AK Parti bünyesinden üç parti çıktı, biri kendini kapattı ikisi devam ediyor. MHP'den İP, İP'den de ZP çıktı. CHP'den çıkanların sayısını unuttuk.

Bunlar siyasetin doğasında var olan şeyler.

Birkaç istisnayı dışarda tutarsak ana gövdeden kopan partilerin uzun soluklu olmadıklarını görüyoruz. Uzun soluklu olanların da bir varlık gösteremediklerine şahit oluyoruz.

Fikri düzeyde partisinden ayrılan ve kendi fikirleriyle siyaset yapanları ben şahsen takdir ediyorum. Yeni fikir, yeni söylem, yeni program ve yeni hedefle yola çıkanların ayrıldıkları partiyi eleştirmek yerine kendi fikirlerini anlatmalarını da dürüstlük olarak görüyorum.

Ancak ayrıldıktan sonra kendi fikir ve programı yerine sürekli ayrıldıkları partiyi ve yönetimini hedef alan söylemlerle siyaset yapanları ve onlara destek verenleri halk da tasvip etmiyor ben de etmem.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.861 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar