‘Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’na eleştiri!

Hakdini tebliğ etmenin en etkili yolu Kuran mesajının geniş kitlelere ulaştırılmasıdır. Muhatapların ilgi duyacağı yöntemlerle yapılması ve eline Kuran almamış camiye uğramamış insanlara...

Hakdini tebliğ etmenin en etkili yolu Kuran mesajının geniş kitlelere ulaştırılmasıdır.

Muhatapların ilgi duyacağı yöntemlerle yapılması ve eline Kuran almamış camiye uğramamış insanlara ulaşacak metotların uygulanması tebliğin geniş kitlelere ulaşmasındaki rolü inkar edilemez.

TRT’de yayınlanan ‘Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’ bence Kuran mesajını geniş kitlelere ulaştırma açısından takdir edilecek bir programdır.

Fakat üzücüdür ki bu programa yapıcı tenkid (nasihat) yöneltmesi gereken dindar camianın kimi medya organlarında, Kuran ruhuyla bağdaşmayan yanlış bir program olarak muhalefet ediliyor.

***

Formatının taklit olmasından yola çıkılarak yapılan tenkitlere

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar