İyi ki Erdoğan var, iyi ki Görmez var!

Dağına göre kış olur. Büyük başın derdi de büyük olur.  200 milyar dolar civarındaki milli gelirini kısa sürede bir trilyon doların üzerine çıkaran bir ülkenin ister...

Dağına göre kış olur. Büyük başın derdi de büyük olur. 

200 milyar dolar civarındaki milli gelirini kısa sürede bir trilyon doların üzerine çıkaran bir ülkenin ister istemez çekemeyenleri, kıskananları ve hasımları olur.

Her şeyiyle dışarıya muhtaçken kendi kendine yetme yolunda büyük mesafeler kat edensüratle kalkınan ve büyüyen ülkenin istemeyenleri olur.

Yüz yıldır sırt çevirdiği bölgede aktif rol alan ülkenin ister istemez muhalifleri bulunur.

***

İşte o muhalifler, o hasımlar, o istemeyenler, o rakipler kâh ekonomik hamlelerle, kâh sokak eylemleriyle, kâh terör örgütlerini üzerine salarak, kâh enerji hatlarına siber saldırılar düzenleyerek ve kâh darbe girişiminde bulunarak bu ülkeyi frenlemek istiyorlar!

Son üç hafta içinde vuku bulan Beşiktaş’ta Kayseri’deAnkara’da ve Ortaköy’deki saldırılar,  gelişen büyüyen ve bölge ile yakından ilgilenen Türkiye’nin istikrarını bozmak ve girdiği kalkınma yolundan alıkoymak isteyenlerin marifetidir.

Eylemi gerçekleştirenin şu veya bu terör örgütüne mensup olması hiçbir şey değiştirmez. Önemli olan olayın sonuçlarıdır!

***

Zaman zaman yabancı devlet ricalinin bile uğradığı Reina gibi bir eğlence merkezinin hedef alınması, saldırganın 5 şarjör değiştirmesi sonra lavaboya gidip farklı elbise ile çıkması, panikleyenlerin arasında kaybolması ve bütün bunların 7 dakikada gerçekleşmiş olması bile bu katliamın ne kadar profesyonelce işlendiğini gösterir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.861 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar