İstanbul, Erzurum, Silvan ve!

Dört gün sonra her siyasi parti boyunun ölçüsünü alacak.İttifaklar, İstanbul'da peş peşe gövde gösterisi yaptılar.Millet İttifakı Maltepe'de, Cumhur İttifakı Atatürk Havaalanı Millet...

Dört gün sonra her siyasi parti boyunun ölçüsünü alacak.

İttifaklar, İstanbul'da peş peşe gövde gösterisi yaptılar.

Millet İttifakı Maltepe'de, Cumhur İttifakı Atatürk Havaalanı Millet Bahçesi'nde.

Her iki miting de coşkuluydu. Seçmen artık safını belirlemiş, 14 Mayıs'ı bekler hale geldi. Kararsız diye de pek bir şey kalmadı.

İttifaklar yeni oy kazanmaktan ziyade kendi tabanlarını konsolide etme gayretindeler. Maltepe'de de bunu gördük, Atatürk Havaalanı Millet Bahçesi'nde de. Diğer şehirlerimizde de durum hemen hemen aynı.

Anket şirketlerinin verilerine göre, kararsızlar sonucu değiştirecek kadar fazla değiller. Bununla birlikte kuvvetliden yana eğilim gösteren kararsızların mitinglerden etkilenmemesi de mümkün görünmüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.861 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar