İntikam değil adalet!

Bugün, Cumhuriyet tarihinde devlet eliyle veya desteğiyle doğrudan ve alenen dine ve dindarlara karşı yıldırma, ötekileştirme, cezalandırma ve hayat hakkı tanımama istikametinde alınan...

Bugün, Cumhuriyet tarihinde devlet eliyle veya desteğiyle doğrudan ve alenen dine ve dindarlara karşı yıldırma, ötekileştirme, cezalandırma ve hayat hakkı tanımama istikametinde alınan kararların yıldönümü.

Aslında, NATO karargâhında alınan kararlar uygulanıyordu, İslam’a savaş açılmıştı!

O uğursuz dönemin liderliğini yapan zat, İslam’la ilgili olan her şeyi irtica delili saydığını söylüyor, o mantıkla da akrabası dindar olanlar bile cezalandırılıyordu.

Bir kısım medya ve iş adamları da bu savaşın tarafı oldular!

***

Namaz, oruç, sakal, hac irticadeliliydi ve memurlar işten el çektiriliyordu.

Başörtüsü zaten irtica simgesiydi kamuda yer alamazdı. On binlerce dindar öğrenci başörtüsü yüzünden okulundan atıldı veya ayrılmak zorunda kaldı.

Onları savunan siyasi şahsiyet, yazar çizer kim varsaöcü ilan edildi ve işlem yapıldı.

Meclise başörtüsüyle giren bir vekile karşı başbakanlık unvanını taşıyan bir siyasetçi, ‘haddini bildirin’ diyerek çirkince bu milletin değerlerine saldırdı. (Millet de ilk seçimde ona, 15 Temmuz’da da kankasına haddini bildirdi!)

Partiler kapatıldıbinlerce MASUM insan cezalandırıldı.

Biz basın mensuplarına sayısız davalar açıldı!

Kara bir bulut çökmüştü ülkemizin üzerine.

***

Bu millet devletine isyan etmeyen ama fırsatını bulunca da taşı gediğine koyan bir millettir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar