İlahiyatçıların tartışması dinden soğutuyor!

Nevzat Çiçek kardeşimiz ilgiyle izlenen programlar yapıyor.  Seçtiği konular seyircinin dikkatini çeken konular.  Muhalif muvafık 5-6 kişiyi saatlerce konuşturuyor. Evvelki akşam da ilahiyatçı 5...

Nevzat Çiçek kardeşimiz ilgiyle izlenen programlar yapıyor. 

Seçtiği konular seyircinin dikkatini çeken konular. 

Muhalif muvafık 5-6 kişiyi saatlerce konuşturuyor.

Evvelki akşam da ilahiyatçı 5 misafir hurafe ve bidatleri tartıştı.

***

Mahalle kavgası gibi bir dini tartışmaydı. Biri konuşurken öteki laf atıyor. Biri diğerini alaycı sözlerle küçümsüyor. Şirk ve küfür fetvaları havada uçuşuyor. Biri sözünü bitirmeden bir başkası bir şeyler söylüyor. Kimin ne söylediği anlaşılmıyor. Tam bir kakofoni.

Hatta misafirlerden biri durumdan rahatsız oldu ve uzun süre suskun kaldı. Sebebi sorulduğunda da seyirciye kötü örnek oluyoruz mealinde uyarıcı sözler söyledi.

Hakikaten kötü örnek oldular.

***

Güya kamuoyunu aydınlatacaklardı tam tersi oldu kafaları iyice karıştırdılar.

Nevzat kardeşim de kusura bakmasın ama o tür programlar dine yaklaştırmak yerine dinden soğutuyor. Okuduğu bazı seyirce mesajları da bu istikametteydi.

İlahiyatçıların bu seviyede tartışması seyredenin yüzünü buruşturduğu bir tartışmanın ötesine geçmiyor maalesef.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar