Geç kalınmış bir operasyon

Terörle mücadele sadece terörist avlamakla başarıya ulaşmaz. Terörü besleyen, destekleyen ve moral veren her unsur, yol ve yöntem ile de mücadele etmek gerekir. Güvenlik güçleri bir taraftan teröristleri etkisiz hale...

Terörle mücadele sadece terörist avlamakla başarıya ulaşmaz. Terörü besleyen, destekleyen ve moral veren her unsur, yol ve yöntem ile de mücadele etmek gerekir.

Güvenlik güçleri bir taraftan teröristleri etkisiz hale getirirken öte yandan kimi belediye başkanları yeni terörist yetiştiriyorsa, o belediye başkanıyla da mücadele etmek gerekir.

Asker polis dağ taş terörist peşindeyken seçilmişlik zırhına bürünmüş kimileri teröristleri koruyorsa o seçilmiş ile de mücadele gerekir.

Aynı şekilde kimi medya kuruluşları basın özgürlüğünü istismar ederek teröre moral veriyorsa ve terör eylemlerini meşru gösteriyorsa onlarla da mücadele etmek gerekir.

Terörle topyekun mücadele edilmedikçe terör bitirilmez.

***

Diyarbakır belediye başkanı başkanlık yaptığı için değil teröre destek sağladığı için tutuklanmıştır.

Doğru adım atılmıştır.

Geçen hafta yayınlanan KHK’larla kimi gazete dergi, haber ajansı ve radyo kapatıldıysa basın hizmeti verdikleri için değil teröre destek oldukları için kapatılmıştır.

İsabetli adım atılmıştır.

***

HDP’li kimi vekillerin tutuklanma gerekçesi de seçilmiş olmaları değil teröre destek vermeleridir.

Geç kalınmış bir karardır.

Bu parti uzun zamandan beri teröre verdiği kurumsal destek sebebiyle meşruiyeti sorgulanan bir parti konumundadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar