Erbakan'dan güzel hareket!

Siyasetteki gelişmeler deprem bölgesine olan ilgiyi gölgeledi. Her ne kadar cumhurbaşkanı mesaisinin büyük kısmını deprem bölgesine ayırsa da Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na zeytin dalı...

Siyasetteki gelişmeler deprem bölgesine olan ilgiyi gölgeledi. Her ne kadar cumhurbaşkanı mesaisinin büyük kısmını deprem bölgesine ayırsa da Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na zeytin dalı uzatması daha fazla ilgi çeker oldu.

YRP Genel Başkanı'nın Cumhur İttifakı'na önce rest çekip adaylığa müracaatının ve bir hayli imza toplamasının ardından tekrar Cumhur İttifakı'na dönmesi ve adaylıktan çekilmesi ise siyaset dünyasında şok etkisi oluşturdu.

Tabii bu şok bir tarafı sevindirirken diğer tarafı üzen bir şok oldu.

Hem Cumhur İttifakı hem de YRP tabanı bu şok gelişmeye sevindi, çünkü anlaşmak üzereyken YRP'nin teklifi geri çevirmesi, YRP'liler dâhil herkesi şaşırtmıştı. Son karar ile bu şaşkınlık sevince dönüşmüş ve Cumhur İttifakı bu katılım ile daha da güçlenmiş oldu.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Cumhur İttifakına dönerken yaptığı açıklama önemliydi. İki hususa değindi.

Birincisi, YRP'nin taleplerinin

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar