Dürüst ol Ahmet Hakan!

Salı günü yayınlanan yazımda Hürriyet'in yayın yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun hakkında, ''16 yıl önce de benim askeri kışlaların Ankara'dan çıkarılması teklifime (ki 15 Temmuz'dan sonra ...

Salı günü yayınlanan yazımda Hürriyet'in yayın yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun hakkında, ''16 yıl önce de benim askeri kışlaların Ankara'dan çıkarılması teklifime (ki 15 Temmuz'dan sonra çıkarıldı!) karşı yayınladığı makaleye gönderdiğim açıklamayı yayınlama cesareti gösteremeyen Ahmet Hakan da tıpkı Özkoç gibi teklifimin birinci kısmını öne çıkartıp, ''Resul Tosun, 'Laiklik Anayasa'dan çıkabilir' demiş.'' diye başlayan yazısıyla istiskali tercih etmiş maalesef.

Oysa bu yazdıklarına ilaveten her zamanki üslubuyla, ''Tamam birinci bölümünü katılmıyorum ama ey ötekiler tarif edilmesine neden karşı çıkıyorsunuz? diyebilirdi.

Diyememiş, kendisine yakışanı yapmış! '' yazdım ya, dayanamamış bugün yine 'Resul Tosun'un çıkardığı yapay laiklik tartışması' diye başı da içi de boş ve bayat bir yazı kaleme almış.

Diyanetin görünürlüğünden Yargıtay binasının açılışına kadar, 'laiklik elden gidiyor' diye başlaya

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.861 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar