Devletin bağırsakları temizlenmelidir

Paralel yapı mensupları hakkında cumhurbaşkanı ‘haşhaşi’ tabirini kullanınca birileri bu benzetmeyi abartılı bulmuştu.  Darbe teşebbüsünde bulunarak yüzlerce insanı...

Paralel yapı mensupları hakkında cumhurbaşkanı ‘haşhaşi’ tabirini kullanınca birileri bu benzetmeyi abartılı bulmuştu. 

Darbe teşebbüsünde bulunarak yüzlerce insanı güzünü kırpmadan katledip, meclis dâhil devletin önemli kurumlarını savaş uçaklarıyla bombaladığında bu çetenin aslında haşhaşilerden daha beter olduğu gün gibi açığa çıktı.

***

Haşhaşiler  zombi haline getirilmiş militanlardı. Devletin içine sızmış üst düzey bürokratlar ve memurlar değildi.

Paralel yapı mensupları ise hem zombi hem de devletin kurumlarına sızmış oldukları için haşhaşilerden daha tehlikelidirler.

Devletine milletine düşman olan bu yapı devletin içinde olduğu için dış düşmandan ve diğer terörist gruplardan daha tehlikelidir.

***

Sivil halkın üzerine tank sürüp ezerek katleden, kurşun yağdırarak öldüren, uçaktan bomba atarak katliam yapan, parlamentoyu ve devlet kurumlarını bombalayan ve devlet başkanına suikast düzenleyen bu yapıya mensup kim varsa tamamının tasfiyesi milli güvenliğimizin temini için bir zarurettir.

Devletin bağırsakları temizlenmelidir.

Bu çeteye gönül veren ve bir şekilde destek olan her kim varsa bu devlete memur olmayı kesinlikle hak etmez/edemez.

***

Devlet kurumlarındaki önemli mevkileri ele geçirmiş olan bu yapının süratle tasfiyesi için de OHAL gayet yerinde bir karardır.  

Olağanüstü halin de üstünde fevkalade bir hal söz konusuyken idarenin elinin güçlü olması gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar