Çözüm Ankara’da, Brüksel’de değil!

Terör olayları o kadar arttı ki artık çetelesini tutamıyoruz.Dün bu yazıyı kaleme aldığım saatlerde düşürülen helikopterde 4 asker ve Silopi’de mayın tuzağında 4 polisin şehit...

Terör olayları o kadar arttı ki artık çetelesini tutamıyoruz.
Dün bu yazıyı kaleme aldığım saatlerde düşürülen helikopterde 4 asker ve Silopi’de mayın tuzağında 4 polisin şehit olduğu haberleri geldi.

Bir gün önce Sultanbeyli’de polis merkezine yapılan saldırı sonucu bomba imha müdürünün şahadeti gazetelerin manşetindeydi.

Artık her gün birkaç terör eylemi haberi alıyoruz ve her gün birkaç ocağa ateş düşüyor.

PKK terör örgütünün bu eylemlerine demokratik yöntemlerle seçilmiş bir milletvekili, “Bunlar terör değildir” diyebilir mi?

***

Dememesi gerekir ama diyor. Üstelik sıradan bir milletvekili de değil bir siyasi partinin eşgenel başkanı sıfatıyla söylüyor.

HDP eşbaşkanı Figen Yüksekdağ Almanya’nın Sesi’ne (Deutsche Welle) verdiği demeçte “PKK bir halk özgürlük hareketidir. Aynı zamanda demokrasi ve eşitlik mücadelesi veren bir örgüttür. Bizler PKK’nın bu hedeflere ulaşma konusunda başvurduğu yöntemleri onaylamıyoruz. Ancak şunu da kabul etmeliyiz ki, uyguladığı program terör değildir” diyor.

Deveye “Neren eğri” demişler, “Nerem doğru ki”cevabını vermiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar