CHP’nin günah galerisi

Evvelki gün sokaktan geçen CHP seçim aracının Miraç Kandilini kutlayan anonsunu duyunca sevindim. Çünkü CHP halk nezdinde dine muhalefetiyle maruftur. 65 senedir tek başına iktidar olamamasının arkasında başkaca bir...

Evvelki gün sokaktan geçen CHP seçim aracının Miraç Kandilini kutlayan anonsunu duyunca sevindim. Çünkü CHP halk nezdinde dine muhalefetiyle maruftur.

65 senedir tek başına iktidar olamamasının arkasında başkaca bir faktör yoktur.

Halkın CHP’ye bakışını anlatan hadise meşhurdur.

Karadenizli bir ihtiyar kadın köy dışından elinde su kabıyla evine dönerken yoldan geçen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Şener arabasına alır. İnerken kadın sorar ve CHP milletvekili olduğunu öğrenince “Ben bu suyla abdest alacaktım” der ve suyu döker.

Bu hadiseyi bizzat sayın Şener anlatmıştır.

Gerçek şu ki, CHP tek parti dönemindeki uygulamalarıyla ve bugüne kadar savunduğu düşünceleriyle kendisini halka kabul ettirememiştir.

***

Sebil Yayınları’ndan geçen ay çıkan CHP’nin Günah Galerisinden Sayfalar isimli 464 sayfalık hacimli kitap bu konuları ele almış.

Tarihçi Kadir Mısıroğlu bey belgelerle CHP’yi anlatmış. Dört bölümden oluşan kitabın birinci bölümü CHP’nin İslam’ı ret ve inkarıyla ilgili tarihi belgelerden oluşuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar