Büyüklerle edepli konuş!

Hırka-i Şerif Camii’ne hizmetten zevk alan güzel insan Muhiddin Cesur beyin davetiyle Veysel Karani Hırka-i Şerif Vakfı’nın kurucu üyeleri arasında yer aldım ve üç sene de başkan...

Hırka-i Şerif Camii’ne hizmetten zevk alan güzel insan Muhiddin Cesur beyin davetiyle Veysel Karani Hırka-i Şerif Vakfı’nın kurucu üyeleri arasında yer aldım ve üç sene de başkan yardımcılığını üstlendim.

O süre içinde Muhiddin beyin destekleriyle öğrenci burslarından kitap dergi yayınına kadar bir dizi kültürel hizmete vesile oldum.

Onlardan biri de Türkiye’de ilk kez yayınlanan İslami Edebiyat Dergisi oldu.

***

Merhum Ali Nar hoca Dünya İslami Edebiyat Kongresi’nin Türkiye temsilcisiydi. Mevsimlik bir dergi yayınlamak istiyor ama finansör bulamıyordu.

Durumu ben vakfın mütevelli heyetine arz ettim ve İslami Edebiyat Dergisi’ni yayınlama kararı aldık. Üç ayda bir yayınlanan bu derginin 6 sayısının sahipliğini vakıf yaptı ve finanse etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar