Bir görünme heveslisinin hezeyanı!

Sanatından ziyade dekolte kıyafetleriyle, LGBT bayrağı sallamasıyla ve son günlerde nefret diliyle tanınan bir görünme heveslisinin, toplumun önemli bir kesimine yönelttiği hakareti üzerine birilerinin gerçek yüzü...

Sanatından ziyade dekolte kıyafetleriyle, LGBT bayrağı sallamasıyla ve son günlerde nefret diliyle tanınan bir görünme heveslisinin, toplumun önemli bir kesimine yönelttiği hakareti üzerine birilerinin gerçek yüzü tekrar sırıtmaya başladı.

Koca bir camiayı sapıklıkla itham etmesine verilen tepkilere ve yargının kararına öyle bir tavır koydu ki o birileri, zannedersiniz ki ortada hiçbir hakaret yok sadece tepki verenler suçlu.

Bu bir zihniyet.

Bu zihniyetin siyasi temsilcileri var, medyada sözcüleri var, sivil toplum örgütleri var.

Ve bunlar kendilerini milletin üstünde gören, değişen Türkiye'yi hâlâ okuyamayan, etkileri tükendiği halde hâlâ borularının öttüğünü zanneden arkaik zihniyet mensupları.

Demokrasi de insan hakları da özgürlükler de onlara mahsus haklarmış gibi hareket ederler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar