Bağımsızlık mı manda mı?

Maalesef Kılıçdaroğlu'nun temsil ettiği zihniyet, Türkiye'nin bağımsız politikalarından da rahatsızlığını gizlemeyen bir zihniyettir.Türkiye Libya'daki emperyalistlerin oyununu bozunca, 'Türkiye'nin Libya'da...

Maalesef Kılıçdaroğlu'nun temsil ettiği zihniyet, Türkiye'nin bağımsız politikalarından da rahatsızlığını gizlemeyen bir zihniyettir.

Türkiye Libya'daki emperyalistlerin oyununu bozunca, 'Türkiye'nin Libya'da ne işi var?' diyen bir zihniyettir.

Karabağ'ın işgalden kurtulmasına yardım edince, 'Türkiye Azerbaycan'a yardım ediyor!' diye işgalci Ermenistan ağzıyla konuşan bir zihniyettir!

Türkiye Doğu Akdeniz'de kendi hukuku korumak üzere harekete geçince, 'Türkiye doğu Akdeniz'i geriyor!' diye Fransız ağzıyla konuşan bir zihniyettir!

Türkiye güneyimizdeki terör örgütlerine karşı operasyon yapınca, 'Suriye'de ne işimiz var?' diyen, 'Aman ha Afrin'e girmeyin!' diyen bir zihniyettir!

ABD himayesinde bölgeyi işgal edip, milli güvenliğimizi tehdit eden PKK uzantısı PYD'yi terör örgütü olarak görmeyen teröristleri, 'kendi vatanını savunan arkadaşlar' olarak gören bir zihniyettir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.861 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar