Amerika vahşetini örtbas etmeyi de kabullenemeyiz

İşgal ettiği İslam topraklarını kana bulayan Amerika, Afganistan'dan çekilirken -daha doğru bir ifade ile kaçarken- yine İslam aleyhine bir algı oluştu.İslam'a mesafeli kesim, 20 yıldır işgal ettiği...

İşgal ettiği İslam topraklarını kana bulayan Amerika, Afganistan'dan çekilirken -daha doğru bir ifade ile kaçarken- yine İslam aleyhine bir algı oluştu.

İslam'a mesafeli kesim, 20 yıldır işgal ettiği Afganistan'da kadın çocuk demeden binlerce sivili öldüren hatta Afganlılar üzerinde insan öldürme eğitimi yapan tek dişi kalmış canavar olan batı medeniyetini ve ABD emperyalizminin zulmünü unutmuş, varsa yoksa Tâlibân'ın vahşetinden bahsediyor.

Daha önce de bu köşede yazdım tv programlarında da açık açık söylüyorum Tâlibân'ın geçmişteki görüntülerini kimse savunamaz; tam aksine o görüntüler merhamet, hoşgörü ve güzel ahlak dini olan İslam'a zarar vermiştir.

Tamam da, Amerika mı daha vahşidir Tâlibân mı?

Şurası bir gerçek ki, Tâlibân'ın vahşeti Afganistan'dan çekilen Amerika'nın uyguladığı vahşet yanında devede kulak kalır.

Sadece Afganistan mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar