Adalete evet, mücadeleye devam!

Adalet savunulmalıdır ama emperyalizmin desteklediği, hükümeti devirme amaçlı bir eyleme dönüşen olayların faillerine ve destekçilerine karşı muhabbet besleyecek yaklaşımlardan kaçınılmalıdır.

Cumhurbaşkanının reform çağrısı büyük yankı uyandırdı. Çünkü yaşanan olağanüstü süreç ekonomiyi de hukuku da olumsuz etkilemişti. Bu bir sorundu ve sorunu çözmek elbette ki iktidarın sorumluluğundaydı.

Cumhurbaşkanı işte bu sorumluluk duygusuyla yeni dönemin başladığını ilan etti.

Ekonomideki sorunların benzerleri dünyada da yaşandığı için tepkiler hukuktaki sorunlar kadar etkileyici değildi.

2013 ten 2016 ya kadar süren ülkeyi kaosa götürecek teşebbüslere karşı hükümet zecri tedbirler almakta haklıydı.

Fransa’nın İngiltere’nin terör eylemlerini bahane ederek insan haklarında nasıl kabul edilemez tedbirler aldığı hatırlanırsa(kaldı ki Fransa’nın Müslümanlara karşı yürüttüğü insanlık dışı baskı politikası bugün bile devam ediyor!), kanlı darbe girişimine dahi maruz kalan hükümetimizin aldığı o tedbirlerin daha da anlayışla karşılanması gerekir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar