iPhone 8 Plus’ı Sıla ile test ettik!

TEKNOLOJİ yazmak aslında sürekli gördüğümüz örneklerinde olduğu gibi sıkıcı olmamalı. Ben kendi adıma elimden geldiğince renklendirmeye, denediğim teknolojik ürünleri hayatın içine sokmaya...

TEKNOLOJİ yazmak aslında sürekli gördüğümüz örneklerinde olduğu gibi sıkıcı olmamalı. Ben kendi adıma elimden geldiğince renklendirmeye, denediğim teknolojik ürünleri hayatın içine sokmaya çalışıyorum.
İşte iPhone 8 için de böyle farklı bir şey yapmak istedim. İzlediğimiz kadarıyla Apple, iPhone 8’i tanıtırken en çok kamera üzerinde durdu. Zaten tasarım olarak 7’den arka cam kaplama dışında bir değişiklik taşımayan cihazın en önemli gelişmesi farklı portre modları, daha iyi düşük ışık performansı ve video alanında yaşadığı değişikliklerdi.
Tabii ki daha iyi işlemci, (A11 Bionic) iOS 11 ile gelen olumlu özellikler bir yana büyük çoğunluğunuzun kamerayı merak ettiğini biliyorum. Hele de Portre modunun alt başlığında yer alan değişik modları.

TEST ETMENİN EN GÜZEL YOLU

iPhone 8 ve 8 Plus çok güzel portre seçeneklerine sahip. Doğal Işık, Studio Işığı, Kontur Işığı, Sahne Işığı ve onun siyah beyaz versiyonundan oluşan seçeneklerden oluşuyor. Kameranın daha iyi bir işlemcisi var ama fiziksel özellikleri iPhone 7 Plus ile aynı. Ve yaklaşık bir ay içinde çıkmasını beklediğimiz iPhone X (On) versiyonunda olduğu gibi iki lensinde de optik görüntü sabitleyici yok ne yazık ki. Ve kamerayı test etmenin en güzel yolu, eline alıp hayatın içine atlamak olduğundan ülkenin en güzel portrelerinden biri olan Sıla Gençoğlu ile denemek istedim bu modu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nintendo kartondan oyuncaklarla geliyor 05 Şubat 2018 | 137 Okunma Otomobilde abonelik dönemi başlıyor! 29 Ocak 2018 | 357 Okunma Bu robota sarılınca hemen uyuyacaksınız 08 Ocak 2018 | 133 Okunma Teknoloji nereye gider? 31 Aralık 2017 | 73 Okunma Mars yörüngesine Tesla fırlatıyor! 25 Aralık 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar