Galaxy Note tarih verdi!

23 Ağustos 2017, hem akıllı telefon dünyası hem de Samsung için çok önemli bir tarihe dönüşmüş durumda. Çünkü artık resmi olarak biliyoruz ki 23 Ağustos’ta New York’ta Samsung tüm...

23 Ağustos 2017, hem akıllı telefon dünyası hem de Samsung için çok önemli bir tarihe dönüşmüş durumda. Çünkü artık resmi olarak biliyoruz ki 23 Ağustos’ta New York’ta Samsung tüm dünya önünde belki de şirket tarihinin en önemli sınavını verecek. Ve bu tarih sadece Samsung için değil aslında biz tüketiciler için de çok önemli.
Neden mi, şöyle anlatayım. Samsung, onca dev arasında Apple’a kafa tutabilen tek şirket gibi görünüyor.
Samsung ile Galaxy S ilk çıktığı gün tanışmıştım. Ve Note serisi piyasaya çıktığında bir teknoloji “manyağı” olarak aklımı kaçırmıştım. Ve başarısız olan son nesle kadar Note akıllı telefon kullandım. Piyasaya çıktığı ilk zamanlarda herkesin kaşını kaldırarak baktığı cihaz bir süre sonra kendi sınıfını yarattı ve sonunda Apple bile bu rüzgara karşı koyamayıp Plus serisi akıllı telefonlarını çıkarmak durumunda kaldı.
Samsung şu anda Galaxy S8 ile bana göre piyasadaki en yenilikçi ve şık cihaz ile en parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

MEYDAN OKUMA

Ama bu lansman çok kritik. Bu cihaz ile geleceğe dair vizyonunu yansıtacak olan firma aynı zamanda son çeyrekte piyasaya çıkmasını beklediğimiz iPhone 8 (Umarım 7S serisi çıkmaz) öncesi Apple’a son meydan okumasını yapacak.
Sanırım akıllı telefon dünyasında uzun süredir böyle bir düello yaşanmadı.
Umarım Samsung oyunda kalmayı başarır ve bu rekabet belki fiyat değil ama teknik özellik olarak bize yarar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nintendo kartondan oyuncaklarla geliyor 05 Şubat 2018 | 137 Okunma Otomobilde abonelik dönemi başlıyor! 29 Ocak 2018 | 357 Okunma Bu robota sarılınca hemen uyuyacaksınız 08 Ocak 2018 | 130 Okunma Teknoloji nereye gider? 31 Aralık 2017 | 73 Okunma Mars yörüngesine Tesla fırlatıyor! 25 Aralık 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar