Yatsı çoktan oldu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Washington'dayken Fethullah Gülen'in Washington Post gazetesinde bir makalesi yayınlatıldı. "İntişar etti" veya "yayınlandı" değil de "yayınlatıldı" dememizin sebebi, böylesi işlerin...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Washington'dayken Fethullah Gülen'in Washington Post gazetesinde bir makalesi yayınlatıldı. "İntişar etti" veya "yayınlandı" değil de "yayınlatıldı" dememizin sebebi, böylesi işlerin pîr aşkına değil, para aşkına olmasındandır.
Adı geçen kimse, o makalede 15 Temmuz'dan "menfur askerî darbe" diye söz ediyordu. 20 senedir Amerika'da yaşadığından, bu teşebbüsle bir alâkası yokmuş, iftiraya maruz kalıyormuş. Ne var ki bunları dedikten sonra da Batıyı NATO eliyle Türkiye'ye müdahale etmeye çağırıyordu. Çağrı, satır aralarından gayet net şekilde okunabilmekte.
Bundan böyle kıyamete kadar inanılacak ki 15 Temmuz darbe ve işgal teşebbüsünün arkasında kendini "Mehdi" zanneden, taraftarlarına da bunu inandıran, kendisine "Kâinat İmamı" diyen ve taraftarlarına da dedirten bu kişi vardır. Onun arkasında da bugün sığındığı ve hâlâ Türkiye'ye saldırmasını istediği Vahşi Batı bulunmaktadır. İkrar etsin veya etmesin bütün dünya bu gerçeği bilmektedir. Buna rağmen O, darbe teşebbüsünden güya nefretle söz etmekte, iftiraya uğradığından dem vurmaktadır. Bu lakırtılara aklı başında kimse kanmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
SABIR TAI ATLADI!.. 27 Nisan 2024 | 8 Okunma DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 94 Okunma SOHBET 20 Nisan 2024 | 88 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar