Psikolojik savaş safhasına geçtiler!

Öyle görülüyor ki bundan böyle silahlı ihanet dönemi arkada kalmış, psikolojik ihanet safhasına geçilmiştir. Su uyur, düşman uyumaz!.. Yaşasın, Türkiye-Katar kardeşliği!

Katar devletiyle Türkiye Cumhuriyeti devleti arasında akdedilen karşılıklı iş birliği andlaşmasına, kurulan samimi ittifaka dair ne çok laf edilmekte, ne çok iddia ortaya konmakta, ne bayağı iftiralar atılmakta. Bunlar, öylesine esrarengiz ve dedektif romanı üslubunda ki üzerinde ayrıca uzun uzadıya çalışmak lazım gelir…

Yazılıp-edilenleri ihtiyatla, şüpheyle dahası bir proje olarak karşılıyoruz. Kimse bu denli malumata sahip değilken bu kişiler, bu malumatı nereden, nasıl temin etmiş ve iddialarını nasıl isbat ederler?

“Düşmanımın dostu da düşmanımdır!” ihtirasıyla iddia ve itham üretmekte, yakıştırmalar yapmaktalar. Türkiye ve Cumhur İttifakı dostu olduğu için Katar Hânedân Ailesine düşmanlık etmekteler. Bu aileye, bu yönetime düşmanlık ederken asıl hedeflerinde olan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bu meselede “Katar düşmanlığı”na TV’de ilk dikkat çeken belki de biz olduk. Katarın başında bulunan Sani ailesi Osmanlıdan beri bize sâdıktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
STANBULU HARCAMA!.. 28 Mart 2024 | 165 Okunma EHREMNET 26 Mart 2024 | 269 Okunma CEPHE, GAZZEDEN KANDL'E KADAR! 23 Mart 2024 | 86 Okunma KAZA! 21 Mart 2024 | 100 Okunma PAHALILIK ADLI DMAN! 16 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar