Bayramlaşma

Evvela; aileleri ve sevdikleriyle birlikte aziz okuyucularımızın, seyircilerimizin, sevenlerimizin, sevdiklerimizin, hısım ve akrabalarımızın, arkadaşlarımızın, duacılarımızın, milletimizin ve ümmetimizin oruç, ibadet, ikram ve duaları makbul, ramazan-ı şerîf bayramları mübarek olsun...

Allahü teâlâ, hepimizin Kurban Bayramı’na ve gelecek ramazan ayına sıhhat ve afiyetle ulaşmamızı nasip buyursun.
Aramızdan ahirete göçmüş aile mensuplarımızla, eş, dost, komşu, arkadaş ve şehidlerimize gani gani rahmetler, gazilerimize kedersiz ömürler olsun.
Rabbim, her birimizi, günahları affedilmişler zümresine dâhil buyursun. Herkesi ve her birimizi, umduklarımıza nail eylesin, tez zamanda gönül muradlarımıza kavuştursun, korktuklarımızdan emin eylesin.
Allahü teâlâ, kalbi ve bedenî hastalıklarımıza iyilikler, dertlilere devâ, hastalara şifa, işsizlere iş, aşsızlara aş, eşsizlere eş, herkese hayrlı evladlar, çaresizlere imkân, darda olanlara ferahlık, kimsesizlere samimi dostlar lütfeylesin.
Allahü teâlâ, bayramlaşmak için gelen, telefon eden, yazan bütün kardeşlerimizi cennetlikler listesine dâhil eylesin ve dualarını kabul buyursun.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
SABIR TAI ATLADI!.. 27 Nisan 2024 | 15 Okunma DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 94 Okunma SOHBET 20 Nisan 2024 | 88 Okunma 5816 SAYILI KANUN 18 Nisan 2024 | 335 Okunma OYUN VE HAKKAT 16 Nisan 2024 | 45 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar