Manşettekiler

Çok iddia etmesem de, Galatasaray'ın galip geleceğini düşünüyordum. Oyuna epey arzulu da başladılar. Bu sezon hemen hemen tüm maçlarda; savunmadan başlayarak, iyi oyun kurmasına alıştığımız Galatasaray bunu Alanya karşısında uygulayamadı.

Çok iddia etmesem de, Galatasaray'ın galip geleceğini düşünüyordum.

Oyuna epey arzulu da başladılar.

Bu sezon hemen hemen tüm maçlarda; savunmadan başlayarak, iyi oyun kurmasına alıştığımız Galatasaray bunu Alanya karşısında uygulayamadı.

Alanyalılar öncelikle Marcao'yu engelleyerek, Luyindama'ya da fırsat vermediler.

Maç anında durumun böyle olduğunu gördüğümde, Fatih Terim'in yeni bir format belirlemesi gerektiğini düşündüm. Mesela, Donk'lu ve üçlü savunma...

Kaleciyi zaten herkes eleştiriyor.

Bir türlü ne Fatih kaleye alışabildi ne de taraftar ona. Akbaba hazır dönemedi.

Kılınç ise gelgitler yaşıyor.

Sanki büyük takım oyuncusu olmayı özümseyemiyor gibi. Babel bile iyi oynamışken, Etebo'nun atılması hiç de öyle es geçilecek bir durum değil.
On kişi kalmasına rağmen, Taylan çıkana kadar direncini kaybetmeyen bir Cimbom vardı. Oyuncu değişikliği bana göre yanlıştı fakat 'ha bir puan ha sıfır arada pek fark yok' diye düşünmüş olmalı Terim. Üç puan gelmeyecekse rest çeker gibi bir hamleydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sürgün yedi 12 Ocak 2021 | 106 Okunma Adet yerini bulsun 06 Ocak 2021 | 122 Okunma Araç Komutanı 30 Aralık 2020 | 86 Okunma Bezirgan Başı 21 Aralık 2020 | 145 Okunma Fanustaki adam. 14 Aralık 2020 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar