Araç Komutanı

Yılın son lig haftası temposu ve çekişmesi yüksek maçlara şahit oldu. Kalite anlamında derbi maçını yalnız bırakmayan müsabakalar izledik.

Yılın son lig haftası temposu ve çekişmesi yüksek maçlara şahit oldu. Kalite anlamında derbi maçını yalnız bırakmayan müsabakalar izledik. Antep-Alanya, Başakşehir- Kasımpaşa, G.Birliği-Kayseri ve Beşiktaş-Sivas maçlarında hem aksiyon hem de heyecan doruktaydı.

Sağlam adımlarla ilerlemeye çalışan Galatasaray, sakin ve göz dolduran bir şekilde Trabzonspor'u yendi. Oyun içi lideri Arda ve arkadaşlarının bütünleşmesi yeni yıla önde girmelerini sağladı.

Galatasaray kusursuza yakın bir oyun sergiledi. Sezon başı teknik adam tercihi ve yanlış transferler Trabzonspor'da gidişatın zor olacağını bir kez daha hissettirdi.

Son iki yıl kalitesi yüksek yabancı oyuncu transferleri yapan aramatarama ekibi, bu yıl transferlerde sınıfta kaldı. İsim vererek rencide etmek istemiyorum fakat bu tarz oyuncular Trabzon şehrinde semt takımların da bile var. Avcı'dan faydalanabilmek için en az beş tane hazır oyuncu lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sürgün yedi 12 Ocak 2021 | 106 Okunma Adet yerini bulsun 06 Ocak 2021 | 122 Okunma Araç Komutanı 30 Aralık 2020 | 86 Okunma Bezirgan Başı 21 Aralık 2020 | 145 Okunma Fanustaki adam. 14 Aralık 2020 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar