Avrupa'nın istenmeyen çocukları: DEAŞ'lı teröristler!

Türkiye’nin teröre karşı top yekün mücadelesi ve Suriye’de gerçekleştirdiği askeri harekatlar sayesinde DEAŞ’ın binlerce teröristi ya etkisiz hale getirildi ya da teslim oldu.

DEAŞ terör örgütü yok edilirken de zaten bilinmekte olan bir gerçek daha da gün yüzüne çıktı. DEAŞ terör örgütünün mensubu olan teröristler sadece Suriyeli ya da Iraklı değildi. DEAŞ’ın asıl gücünü toplam 40 ülkeden gelip DEAŞ’a katılan 40 bin terörist oluşturuyordu. 

40 bin “yabancı ülke vatandaşı” teröristin ise yaklaşık 3 bin kadarı Avrupa ülkelerinden gelmişti. 2 bin kadarı sadece Fransa’dan olan bu teröristlerin geldiği diğer ülkeler Hollanda, Almanya, Belçika, İsveç, Danimarka ve diğer Avrupa ülkeleri. 

Avrupa ülkelerinin aslında bu konuda bir özeleştiri vermesi gerekir.

Acaba niçin bunca genç insan Avrupa’daki yaşamlarını bırakıp, insanlık düşmanı bir terör örgütünün propagandasına kanarak Suriye ya da Irak’a gittiler?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 143 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 209 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 210 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar