Ebru Şallı neler anlattı?

Bu hafta Ebru Şallı'nın sağlık analizini yaptım. Beslenme konusunda dikkatli olduğunu söyleyen Şallı, spor yapmayı da yaşam tarzı haline getirmiş. Şimdiye kadar ciddi bir sağlık sorunum olmadı, ailemde de...

Bu hafta Ebru Şallı'nın sağlık analizini yaptım. Beslenme konusunda dikkatli olduğunu söyleyen Şallı, spor yapmayı da yaşam tarzı haline getirmiş.

Şimdiye kadar ciddi bir sağlık sorunum olmadı, ailemde de genetik bir hastalık yok. Beslenmeme dikkat eder, çeşitli ve dengeli beslenmeye çalışır, her şeyin tazesini ve mevsiminde yetişenini tercih ederim.
Hürriyet
En sevdiğim yiyecekler yeşil mercimek, peynir ve menemendir. Menemenin bol yeşilbiberli olanına bayılırım. Bu listeye cevizi ve avokadoyu da eklemem lazım. Yemediklerim ya da az yediklerime gelince... Yumurtayı sevsem de tavuk etinden hoşlanmıyorum. Kırmızı eti nadiren yerim. Balık da yemiyordum, şimdi yiyorum.
Diğer öğünlerde aramasam da kahvaltımda ekmek mutlaka olmalı. Sebzelerin her türlüsünü severim, salatalar her zaman favorimdir.
Siyah çayı nadiren içerim; şekere, tuza, kahveye yüz vermem. Stresli miyim? Sanmıyorum. Son zamanlarda ufak tefek streslerim olmadı değil ama genelde onu yönetebildiğimi düşünüyorum.

Egzersize gelince... İşte orada iddialıyım. Pilates benim için bir tutku, hayat tarzı. Pilates eğiticisi sertifikam var. Televizyonda pilates eğitimleri veriyorum.
Sırası gelmişken ekleyeyim; iki çocuk annesiyim ve bu beni müthiş gururlandırıyor. Onlarla birlikte olduğum saatlerde kendimi daha mutlu ve huzurlu hissediyorum.

Uyku sorunum yok. Bazen geç yatabiliyorum ama genelde uykum iyidir.
Hürriyet

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hücremizdeki hazine egsozomlar 18 Mayıs 2024 | 129 Okunma Egzersiz neden çok gündemde 16 Mayıs 2024 | 665 Okunma Bizi daha iyi bir hayat bekliyor 13 Mayıs 2024 | 513 Okunma Ömrünüz nasıl olsun uzun mu, sağlıklı mı 11 Mayıs 2024 | 449 Okunma Hazzı ıskalamayın 09 Mayıs 2024 | 803 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar