Biraz nefes, biraz pilates: Yaşasın hayat!

Hepimizin kafası karışık. Evde karışık, işte karışık, çoluk çocuk, anne baba, kardeş, arkadaş ilişkilerinde karışık. Ve bütün bunlar kocaman kocaman taşlar gibi üstümüze...

Hepimizin kafası karışık. Evde karışık, işte karışık, çoluk çocuk, anne baba, kardeş, arkadaş ilişkilerinde karışık. Ve bütün bunlar kocaman kocaman taşlar gibi üstümüze çökmüş durumda. Hepimiz "gerginiz"... Sadece gergin değil, çok da yorgunuz! 2016'da en çok ihtiyaç duyacağımız şeylerin başında işte bu nedenle "huzur" var.

Hayat zaten zordu; gittikçe daha da zorlaşıyor. Yeni yıl yıla girerken biz yine de eskiyi geçmişte bırakıp yeniye başlamak, içimizi önümüzdeki günlere dair iyi ve güzel duygularla doldurmak istiyoruz. Ama olmuyor!
Hepimizin kafası karışık. Evde karışık, işte karışık, çoluk çocuk, anne baba, kardeş, arkadaş ilişkilerinde karışık. Ve bütün bunlar kocaman kocaman taşlar gibi üstümüze çökmüş durumda. Hepimiz “gerginiz”... Sadece gergin değil, çok da yorgunuz!
2016’da en çok ihtiyaç duyacağımız şeylerin başında işte bu nedenle “huzur” var. Benim de 2016 dileklerimin en başına “huzur” yerleşti.

NE YAPABİLİRİZ?

Emin olun ben de çok iyi biliyor değilim. Kendime de size de tavsiyem (naçizane) şu olacak: Şu mühim noktayı hep aklımızda tutalım:
Hayatımızdaki pek çok şey gibi huzur ve sağlık da “biz onları istemeden”, onlara sahip olabilmek için “gayret etmeden, harekete geçmeden”, daha da mühimi bu yöndeki çabalarımızı “kalıcı ve vazgeçilmez kararlar” haline getirmeden elde edilebilecek ve sürdürülebilecek kavramlar değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hücremizdeki hazine egsozomlar 18 Mayıs 2024 | 129 Okunma Egzersiz neden çok gündemde 16 Mayıs 2024 | 665 Okunma Bizi daha iyi bir hayat bekliyor 13 Mayıs 2024 | 513 Okunma Ömrünüz nasıl olsun uzun mu, sağlıklı mı 11 Mayıs 2024 | 449 Okunma Hazzı ıskalamayın 09 Mayıs 2024 | 803 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar