Selvi fena çuvalladı

AKP'ye ve özellikle Recep Tayyip Erdoğan'a çok yakın olan gazeteci kardeşim Abdülkadir Selvi öyle bir yazı ile Hakan Atila'ya sahip çıktı ki Türkiye'yi de ateşe attı.

Selvi diyor ki;

"Başarılı bir bankacı, namuslu bir Türk vatandaşıydı. Masum olduğu halde ABD'de hapis yatma pahasına devletini satmadı."

Selvi'ye de AKP iktidarına da soruyorum?

- Hangi sır vardı ki Hakan Atila o sırrı Amerikalılara vermeyerek devletini satmadı?

Selvi diyor ki;

"Hakan Atilla, Reza Zarrab davasında itirafçı olsa bir gün bile hapiste yatmayabilirdi. Zarrab davasında Halkbank Genel Müdür Yardımcısı sıfatıyla kürsüye "kıymetli tanık" olarak çıkar, Türkiye'yi suçlar, bunun karşılığında yüz binlerce dolar alır, ABD'de lüks içinde yaşardı.

Selvi'ye de AKP iktidarına da soruyorum?

- Demek ki ortada bir suç var ki Atilla bunu açıklasa hem para hem Amerika'da lüks yaşam sağlayabilirdi.

Hakan Atila ve Türkiye ambargoyu delmek için hangi suçu işlediler?

Selvi özetle diyor ki;

"FETÖ'cü komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz, Türkiye aleyhine tanıklık yapıp 50 bin dolar para, maaş ve ABD'de oturma iznini koparmıştı.

Hakan Atilla'nın ondan eksik ne tarafı vardı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum