Kadın yükselmezse ALÇALIR VATAN

Önce ve sadece bizi dünyaya getiren, yani bizlere can veren annelerimizi düşünün.Yaşama bağlayan anne karnındaki o kordon ile 9 ay 10 gün yavrusunu karnında taşıyarak dünyaya armağan etmenin mutluluğunu ve gururunu...

Önce ve sadece bizi dünyaya getiren, yani bizlere can veren annelerimizi düşünün.

Yaşama bağlayan anne karnındaki o kordon ile 9 ay 10 gün yavrusunu karnında taşıyarak dünyaya armağan etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamak ne kadar kutsal bir görevdir.

Ne kadar kutsal bir görevdir bir insana can vermek, anne olmak ve anne sütü ile yavrularını aylarca başkaca hiçbir gıdaya gerek duymadan emzirerek doyurmak.

İnsana can vermek, kan vermek annelerin en kutsal görevidir.

Ve kadın olmak, toplumda erkeklerle eşit yaşam hakkı elde etmek, hak ettikleri saygı ve sevgiyi görmek kadınların en kutsal hakkıdır.

Kadınlar mutlak şekilde erkeklerden farklı ve üstündür bunu kabul etmek ve yaşamın bir parçası haline getirmek erkekler için olmazsa olmazdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar