Davutoğlu'ndan Erdoğan'a suçlama

Yandaş medya dahil gazeteciler neden yazmaz? İnanın bilmiyorum ama ben Ahmet Davutoğlu Erdoğan'ı "ahlaksızlık" ile suçladı diye yazdım.

Önce şunu hatırlatayım. 18 Temmuz 2019'da "Babacan ya da Davutoğlu'ndan lider olur mu?" başlığı ile özetle şöyle yazdım:

Davutoğlu'na Suriye politikası suçlamaları yapılıyor ki gün geldiğinde konuşursa biliyorum ki çok farklı bir görüş ortaya koyacak.

Dersiniz ki eğer Suriye politikasının sorumlusu değil ise neden o tarihte AKP'den ve makam koltuğundan ayrılmadı.

Bu sorunun yanıtını da kendisine sormak isterim.

O gün geldi Davutoğlu değerli meslektaşlarım Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki'ye konuştu.

Davutoğlu, "Suriye konusunda tüm olumsuzluklar benim üzerime yıkılmak isteniyor. Tüm politikalar Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Genelkurmay, MİT hepsi ortak karar verir. Kendinizi dışında tutarsanız, bir kişiye yıkarsanız bu ahlaksızlık olur" diyor…

Evet, Davutoğlu çok net şekilde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "ahlaksızlık" yapmakla suçluyor.

Bu bir…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar