Ey 'hendeklerden ve barikatlardan bildiren' adam!

Silahlı gruplar, Öcalan’ın emriyle ve iki yıl önce dağlardan çekilmeye başladığında dağa çıkan bir adam, şimdi de ‘barikatlardan ve hendeklerden bildiren’ yazılar yazıyor! Kendi nefretinin ve...

Silahlı gruplar, Öcalan’ın emriyle ve iki yıl önce dağlardan çekilmeye başladığında dağa çıkan bir adam, şimdi de ‘barikatlardan ve hendeklerden bildiren’ yazılar yazıyor!

Kendi nefretinin ve kininin bedelini ödeyemeyecek kadar korkak bir adam, kendi kininin ve nefretinin bedelini, Kürt ve Türk gençlerinin kanıyla bedeniyle ödemesini istiyor!

21. Yüzyılın Neo-İttihatçısı bir adam, bir zamanlar Paşa dedesinin oluk oluk kan akıttığı topraklara barış gelmesin diye canını dişine takmış dolaşıp duruyor ve yalan bilgilerle herkesi aldatmaya çalışıyor.

Kürtlere, özgürlük ve eşitlik hendeklerle, barikatlarla gelecek yalanına hepimizi ortak etmek istiyor!

Paşa dedesi yaşasaydı, Kürt gençlerinin bugün kazdığı o hendeklere bomba yağdırıp katliam yapacak olan bu adam, devlet güçleri, savcılar  dahil, hiçbir gazetecinin bile yanına yaklaşamadığı o barikat ve hendeklerin  önünde verdiği pozlar eşliğinde, bütün Kürt gençlerini o barikat ve hendeklerin  içine  davet eden, kin, nefret ve öfke dolu yazılar yazmaya devam ediyor.

‘Barikatlardan ve Hendeklerden bildiren’ o yazılardan sonra, kimbilir hangi statta bir dünya maçı izlemeye gidecek, kim bilir hangi lüks yatın içinde dünya turuna çıkacak!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yazmaya kısa bir mola veriyorum 17 Nisan 2016 | 1.564 Okunma 'On yıl barışı beklemek, bir gün savaşmaktan iyidir' 14 Nisan 2016 | 984 Okunma Diyarbakır-Erbil Hattı 13 Nisan 2016 | 1.483 Okunma Bir din adamının gözüyle, Cizre ve bölgede durum-3 12 Nisan 2016 | 2.179 Okunma Bir din adamının gözüyle Cizre’de ve bölgede durum-2 11 Nisan 2016 | 3.895 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar