Siyonistlerle mücadelede yöntem üzerine birkaç söz

Şiddet, insan fıtratına dâhil olduğu için idrak edebildiğimiz zamanda ve mekânda da onun eliyle daima var olacaktır. Hayırlı ve hayırsız, iyi ve kötü, güzel ve çirkin… olmak gibi ikili bir oluşa...

Şiddet, insan fıtratına dâhil olduğu için idrak edebildiğimiz zamanda ve mekânda da onun eliyle daima var olacaktır.

Hayırlı ve hayırsız, iyi ve kötü, güzel ve çirkin… olmak gibi ikili bir oluşa tabi bulunan şiddet, ilahî şeriatlarla tanımlanmış ve sınırlanmıştır.

Bu cümleden olarak Müslümanların şerlilik, nifakçılık, bozgunculuk ve sapkınlıkta azgınlık cihetlerinden de kâfirlerle mücadeleleri mezkûr sınıra dâhil edilmiştir ki, kendi günümüzde ve elan şu vaktimizde Siyonistlerle mücadele ediyor oluşumuza da önce buradan bakmamız gerekir.

Elbette, terör devleti İsrail’in sair dünya kafirlerini de arkasına alarak Filistin halkına karşı yürüttüğü soykırımın bir an önce bitmesini arzuluyor olmakla birlikte, Siyonistlerle savaşımızın hiç bitmeyeceğini, bitiyor gibi göründüğü noktada bile aslında yeniden başlıyor olduğunu idrak etmemiz gerekir.

Kur’an bize Allah’a şirk koşmaları, sapkınlıkta azgınlaşmaları, bozgunculuk yapmaları ve adaletten şaşmaları nedeniyle… birçok kavmin helak edildiğini haber veriyor ki, bu bilgi aynı zamanda olacak olanın da bilgisi hükmündedir.

Zira Allah asla kötülüğü yaratmaz ve yarattıklarına zulmetmez. Ancak zikrettiğim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ukbe b. Nâfi’nin cehdi 02 Mayıs 2024 | 402 Okunma İslâmî hareketten kavramlar savaşına… 30 Nisan 2024 | 138 Okunma İslâmcılık teriminin siyasî soykütüğü 27 Nisan 2024 | 162 Okunma Siyonazilerin vasıfları 23 Nisan 2024 | 103 Okunma Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 263 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar